Blog

Welke maat pandora armband

Oké, we gaan het hebben over hoe je een Pandora armband op maat maakt. In principe zijn er vier verschillende soorten Pandora armbanden. Er is onze volledig 14 karaat gouden armband, de sterling zilveren armband, met de 14 karaat gouden sluiting, de geoxideerde armband, en de zilveren snap armband.

Je hebt ook de ‘kreeft-klauw’ armband, maar dit zijn de meest populaire armbanden. Jij vraagt je nu af welke maat armband je moet dragen. Zeker in tijden van corona zijn veel mensen zijn niet in de winkel voor de maat. Of misschien koop je de armband als een cadeau.

Wat je kunt doen is: je pakt een meetlint om je pols op te meten. Neem het meetlint en wikkel deze om jouw pols. Begin met meten op ongeveer 1 cm afstand van waar hand begint. Als je het lint eenmaal om je pols hebt moet je ongeveer 1,5 centimeter bij het getal dat je ziet optellen.

Het doel is om zeker twee vingers onder de armband te kunnen steken.

Een ander belangrijk ding om te onthouden als je de maat van een armband neemt, is wat je van plan bent te dragen in je armband. Ga je hem helemaal vol dragen of doe je er één bedel omheen?

Weet jij dat je armband vol bedels komt te zitten? Kies er dan voor om voor een maatje groter te gaan dan je initieel had bepaald!

Dus onthoud als je de maat van een armband neemt je altijd in staat moet zijn zijn om twee vingers onder je armband te steken.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *