Blog

Vind de ringmaat van je partner zonder dat hij of zij het weet

Je hebt het meest epische huwelijksaanzoek in zes maanden gepland, maar er is een groot probleem … je weet niet hoe groot de verlovingsring van je partner is. Hier zijn enkele onderzoekstechnieken om u te helpen bij het kopen van de perfecte verlovingsring. Je hebt een romantische locatie, muziek, wat je kunt zeggen en zelfs de kleding die je kunt dragen, maar hoe zit het met diamanten verlovingsringen? Naast het kiezen van de ideale verlovingsringstijl en perfecte diamantslijpvorm, moet u er ook voor zorgen dat de gouden of platina band overeenkomt met de ringvinger van uw partner.

Maak je geen zorgen, je hoeft geen Sherlock Holmes te zijn om deze taak te voltooien. Vind hieronder enkele van de gemakkelijkste en meest nauwkeurige methoden om de ringvinger van uw partner te meten en werk vervolgens samen met de juwelier om de meest geschikte manier te vinden om deze te dragen.

Controleer in het geheim de juwelendoos van je partner

Als je partner veel sieraden draagt, heb je misschien geluk. Ze kunnen een ring om de ringvinger van de rechterhand of de middelvinger van de linkerhand dragen, je kunt dit als basis gebruiken. Gebruik een ringmachine of een liniaal om de diameter van zijn favoriete en versleten fragmenten te meten. Deze informatie helpt uw ​​juwelier om een ​​goede schatting te maken van de maat van de verlovingsring van uw partner.

Steel een van zijn of haar ringen

Breng een van hun favoriete ringen naar de dichtstbijzijnde juwelier voor maataanpassing. Dit is een snel proces en een nauwkeurigere manier om de ringmaat van uw partner te begrijpen. Je moet tactisch zijn … ze hoeven niet elke dag een ring te dragen en ze zullen in paniek raken als ze verliezen! Kijk of je de ring kunt vinden die ze vaak dragen, een ring die comfortabel is en om een ​​handige vinger wordt gedragen, maar je merkt niet meteen of deze ontbreekt.

Onthoud dat de dominante hand van de gemiddelde persoon iets groter is dan de niet-hand. Als uw ring aan de rechterkant wordt gedragen en door de rechterhand wordt gebruikt, moet u mogelijk de schaal verkleinen om de ring aan de linkerkant te dragen.

Gebruik een touw

Gebruik al je ninjavaardigheden om de grootte van de ringvinger van je partner op deze lastige maar zeer nauwkeurige manier te meten. Pak een touw en wikkel het om de ringvinger. Markeer de plaats waar de twee uiteinden elkaar ontmoeten met een pen en breng deze naar de juwelier. Dit proberen te doen terwijl je partner slaapt is niet eenvoudig, maar als je het eenmaal onder de knie hebt, zul je zeer tevreden zijn met jezelf … Dit is een geweldig verhaal om later te vertellen!

Betrek zijn of haar vrienden

Als uw partner een onlangs verloofde vriend heeft of een vriend van wie hij of zij houdt, moedig hem dan aan om sieraden uit te wisselen. Vul het in uw plan in en vraag hen om uw partner sieraden te laten dragen. Een snel rapport laat je weten dat hun ring te groot, te klein of niet ver van de basis is. U kunt zelfs enkele nuttige verlovingsringstijlen en ontwerpsuggesties accepteren om met u te winkelen. Gezinnen kunnen ook helpen, vooral als ze familiestukken of antieke juwelen hebben, kunnen ze uw partner aanmoedigen om het op subtiele manieren te proberen. Bovendien zorgt het verrassen van anderen ook voor opwinding.

Ga winkelen voor een familie verjaardag

Neem de familieverjaardag als excuus voor een goede ouderwetse winkeluitstap. Breng je partner naar de winkel en leg aan je oma, tante, moeder, zus, broer of neef uit dat je een sieraad wilt kopen. Begin met armbanden, oorbellen en kettingen, doe de ring om en vraag haar de maat aan te passen. Je kunt later terugkomen om de maat te meten, of hier een psychologische notitie schrijven. Vraag uw partner tijdens het winkelen naar hun favoriete kleuren van diamantringen, edelsteenringen en edelmetalen. Dit zal u helpen hun favoriete diamanten verlovingsringstijlen en verlovingsring ontwerpkenmerken te ontdekken.

Vind de ringmaat van je partner

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *